dimecres, 20 de març del 2013

Carta Oberta del futbol sala català pel Sr. Subies

Carta Oberta al Sr Subies en referència al futbol sala de Catalunya (Doblepenalti.com)

Benvolgut Sr.Subies,m'atreveixo a escriure-li aquest missatge perquè vostè com màxim mandatari de la F.C.F. posi fi a la quantitat d'abusos i atropellaments que ens té sotmesa la LCFS als clubs catalans.
Fent una mica de memòria vostè fa un parell d'anys sent Vicepresident va provocar una dimissió en ple de la Junta Directiva de la F.C.F. per no estar d'acord amb les formes i abusos econòmics suposadament del que fos fins llavors President sr. Casals,sinó estic mal informat vostè ja fos vice-president amb l'anterior president sr. Roche i amb el sr.Campoy, després d'aquests petits aclariments entrem en matèria, observo amb gran estupor que en l'operació neteja que ha fet vostè en tota la F.C.F. hagi deixat al comandament del futbol-sala al sr.Calle veig que vostè no ho coneix bé, aquest sr. ja en epocas del sr. Israel Lopez (aquest si mereix un capitulo apart) campaba a pler pel futbol-sala català i ara ens trobem a dit subjecta com maxim responsable del futbol-sala català(estara amb mi que el de la LCFS és una pantomima) se esta dedicant a amenaçar i extorquir a tots els clubs que no li són afins,amb sancionar a tot aquell que no tingui les banquetes en regla i sobretot als clubs com és el meu cas que per motius econòmics estem en l'altra federació FCFS,tot això es pot arribar a entendre com a fonament de base, la qual cosa penso que no és de rebut és tot el que li vaig a explicar a continuació:aquest sr. esta present en tots els cursos de monitor que es realitzen en tota Catalunya, a més de fer classes en primer segon i tercer nivell d'entrenador(sospito molt que no tingui la titulació per a això últim)pel que jo puc entendre això si que és un afany recaptatori especialment per a la seva butxaca(crec que algú que aquesta al capdavant d'alguna cosa com LCFS no hauria d'impartir classes)crec que per ser President rep una compensació econòmica i amb aquesta ja tendria que tenir suficient,però miri per on sr. Subies encara queda alguna gent honrada en la F.C.F. i després de més d'un any i mig d'indagacions ens trobem que la Sra. MONICA ZAPATA en concepte de seleccions territorials rep un sou mensual de 1200 euros i vostè es preguntés a l'igual que jo em preguntès qui és aquesta SRA. doncs molt fàcil és la SRA. que está casada i mare dels fills del Sr.CALLE,aquesta SRA. ni se li coneix ni se li a vist a cap seu federativa treballant.
Sr.Subies espero que vostè no sigui coneixedor d'aquesta informació i si no és axi investigui que a vostè li sera molt més fàcil que a la meva persona i si al final tot això fos cert el que esperem és que no tan sol destitueixi al sr.Calle sinó que ho fulmini immediatament i desmonti el quiosquet i si per contra vostè estigués al tant d'aquesta informació deu vosté de tenir un greu càrrec de consciència, no fa falta que li recordi el que va motivar el seu cop d'estat al sr.Casals.
Finalment volgués comentar-li que com catala que sóc tampoc puc entendre que el sr.Calle estan al capdavant de ningun comite de la FCF sigui castellà parlant anti-català i una cosa molt important anti-culé (evidenment es madridista confeso),li recordo que tant vosté com la seva Junta són tots catalan- parlants i en molts casos nacinalistas catalans i pel que fa al F.C.B. vostè pensarà que un pot ser de l'equip que vulgui(totalment d'acord)però fa poques dates vostè va signar un acord econòmic amb el F.C.B. per fomentar el futbol base i la formació dels jugadors/as de la F.C.F. no se que pot pensar el President Sr.Rosell que entre els seus hi hagi tipus com el SR.CALLE i SRA. emportansen els calers a mans plenas, sense ser respetuosos amb els catalans.
Finalment se perfectament que demà mateix comencera una caça de bruixotes com sempre per sapigue qui ha estat el club que escriu tot això i comencessin a sospitar d'aquest de l'altre i el de més alla i comencessin els arbitratges sospitossos pels clubs que no son amics(un altre cas apart el tal Sr.Palomo fidel escuder del sr.Calle) només espero que abans de sapiguer qui sóc, us facin tot aixo que us merexeu que no es un altre cosa que us fotin a la “CALLE”.
FIN DEL CAPITOL PRIMER......continuará.