dimecres, 21 de març del 2012

Visita de Subies a L’Hospitalet


 El president de la Federació Catalana, Andreu Subies, ha demostrat al llarg del seu primer any de mandat que, per cert, es compleix el dilluns sense  haver concedit una miserable roda de premsa, que és un inquiet ‘viatger’ i aquest dimecres s'ha esforçat a L’Hospitalet. Li han fet falta 365 dies per atendre la invitació de l'alcaldessa de la ciutat, Nùria Marín, i escoltar, en viu i en directe, les seves múltiples preocupacions . 

Després d'un esmorzar, que han compartit amb el regidor d'Esports, Cristian Alcázar i amb el president del CE L’Hospitalet, Miguel García, han començat les diferents visites per entitats com a La Florida, l’Hospitalense –gran fotografia del polivalent Alvaro Montoliu del valencianista Jordi Alba- i l’Unificació Bellvitge. Subies ha pogut escoltar els múltiples inconvenients que signifiquen portar aquest tipus de clubs modests máxime al costat d'una gran ciutat com és Barcelona que tot s’ho ‘menja’. 

Però aquí s'ha quedat. Ni ha anat a Pubilla Casas on encara segueix com a president de l'entitat un excompany seu, Lluís Dorado, ara denunciat per presumpta falsificació documental, ni tampoc va tenir temps per anar a la Feixa Llarga on a l'Hospi li esperava el Gandía. No se sap si el president es va interessar per les diferents subvencions que reben els clubs de la ciutat encara pendents de l'aprovació del Consistori. Recordem que l'Hospi va rebre el curs passat 269.000 euros com a subvenció per al primer equip i pel futbol base encara que aquest 2012 ja no gestiona la instal·lació. Són dades a tenir en compte en una institució històrica del nostre futbol català a la qual una ‘sàvia’ decisió de la seva alcaldessa ha silenciat televisió i ràdio locals.

FOTO: ÁVARO MONTOLÍU