dimecres, 14 de març del 2012

Subies i Llaó també ‘juguen’ al futbol sala

Aquest passat diumenge hem tingut l'oportunitat de trobar-nos amb el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, a Logroño. Sí, Logroño, Ciutat Gastronòmica del 2012. La raó, no obstant això, va ser  la final de la Copa d'Espanya on la va jugar i la va guanyar un representant del nostre esport,  el FC Barcelona Alusport.  Senzillament meravellós, poder comprovar com l'inquiet màxim responsable del nostre futbol català es mou per on faci falta per testimoniar el seu total suport a la causa.

Veure a Andreu al costat del seu fidel vicepresident, Josep Llaó, i a l'extraordinari Dani Vives és un plaer encara que Catalunya no tingués representació en el campionat de territorials. Una altra vegada serà. Subies, que va tenir una nova ocasió per intercanviar impressions amb el cap del’ fúlbol’ espanyol, Ángel Villar, encara que després li van col·locar una mica lluny a la zona de la llotja, no va perdre ni un segon d'atenció d'una final que va guanyar el Barça. Per cert: quan el Palau Blaugrana va organitzar la fase de classificació per a la Final Four va haver d'assistir l'impagable doctor Folguera (el diumenge va arribar Vives) perquè el futbol sala català estava molt ocupat. Subies ja ha pres nota que la Final Four es juga els dies 26 al 29 d'abril a … Lleida.