diumenge, 15 de gener del 2012

La Federació Catalana ha de passar pàgina

Han passat gairebé quinze dies del Catalunya-Tunísia i encara ‘pengen’ a la web de la Federació Catalana múltiples anotacions de felicitat perquè va ser “tot un èxit”, perquè van acudir “més de 7.000 fitxes federatives”, perquè “Puyol ja té la samarreta del partit” i moltíssimes entrades més que ja haurien d'estar a l'arxiu. Poden pensar que es tracta d'una tonteria i fins i tot poden tenir raó encara que crec que val la pena informar al futbol català del que ha representat econòmicament l'obra i anar ‘a altres coses’ ja que hi ha casos se li amunteguen a aquesta Federació que ha calmat l'habitual ambient guerrer que li ha embolicat tants anys, però no pot permetre's massa massatges verbals. 

Això no vol dir ni molt menys que Subies l'estigui fent tot bé. És més, no vol dir ni que ho està fent regular encara que és indubtable i innegable que el tarannà i les notícies que surten del carrer Sicília van embolicades d'una desitjada calma social. Tant de bo passi pàgina la junta aquest proper dimarts.

Passar pàgina significa, entre altres coses, que caldrà estar atent a les declaracions de l'administrador general de la Federació Espanyola de Futbol, José María Castillón – ‘batejat’ pel pitjor president de la FCF com ‘Maria José Castillón’- i del mateix president davant el Jutge després de la querella per falsificació contra Casals-Dorado-Palau. Passar pàgina significa tornar a centrar a tothom a la Copa Catalunya. On estem i cap a on anem?. Passar pàgina significa que Subies posi ordre i acabi immediatament amb les diferències en el futbol sala català  i, més concretament, posi a tothom en el seu lloc, ja es digui Dani Vives (aquest no es porta un euro), Calle o López. Passar pàgina significa decidir si les oficines passen a l'Estadi Olímpic o se segueix al carrer Sicília. I per descomptat, passar pàgina significa barallar durant aquest 2012 perquè no li treguin els colors a l'assemblea de final de temporada.