dissabte, 21 de gener del 2012

Dimissions al CE Europa


El CE Europa va comunicar el passat 11 de gener la dimissió dels seus directius Agustí Parra i Agustí Tenllado “per motius personals”. En un text breu,  el club indicava la recomposició de la junta que presideix De Bode. Fins a aquí tot normal. No es tracta de donar més detalls que els indispensables ja que el interès no té per què passar de les graderies del Nou Sardenya. Algú dirà que se li podria haver preguntat als dos interessats (no han deixat de ser socis) les seves raons encara que mai li diré a ningú ni el que ha de preguntar ni, per descomptat, el que s'ha de comunicar. Per a això hi ha qui cobra i molt bé, per cert.

El que sí farem serà mostrar  els detalls de la carta que ens van enviar a la Redacció els dos exdirectius de l'històric Europa amb prec de publicació “en un espai important ( que no sigui un "breu"). Els senyors Agustí Parra i Agustí Tenllado admeten que el seus adéus es deuen a “motius personals”, encara que afegeixen una mica més. “1)També una part molt important de discrepàncies importants de criteri amb la Junta Directiva en quant a presa de decisions i visió de club i així ho vam comunicar i vam demanar que es fés públic al President Sr.Guillaume De Bode i per extensió a la resta de la Junta. 2.-) Van comunicar la nostra decisió de dimitir dels nostres càrrecs amb carácter irrevocable a primers de Desembre i no se’ns comunica fins al 10 de Gener que la nostra renùncia  ha estat acceptada  a la reunió de Junta del dia 4 de Gener. 3.) Durant tot el període referit  en l’anterior apartat, el Sr.President no ha mostrat el més mínim interés per asseure’s a parlar amb nosaltres per intentar clarificar els motius que ens han portat a prendre aquesta dolorosa decisió, la qual cosa ens ha decepcionat profundament doncs entenem teniem la seva confiança. Va ser ell qui ens va demanar forméssim part del seu equip i del seu projecte de Club.Hem volgut remetre aquesta nota per a que el soci del C.E.Europa conegui la veritat de les nostres dimissions. Nosaltres dos en la nostra humil condició de soci seguirem treballant per a que l’Europa assoleixi els màxims èxits posibles”.

Dit queda. Llàstima que les pàgines webs dels clubs només estiguin per donar notes oficials, que és el que correspon, i no també per afegir el que els seus exdirectius, però encara socis, vulguin dir.