diumenge, 27 de novembre del 2011

Setmana calenta per Subies


Aquesta setmana viurem la Federació amb intensitat. Ja era hora! Subies tenia al món futbolístic immers en un avorriment desitjat al carrer siclia encara que gens interessant pels mitjans de comunicació. El xou comença avui amb la roda de premsa on el nostre benvolgut president tornarà a fer-se la foto amb Johan Cruyff. Bé, el president i més d'un membre d'aquesta junta directiva a la qual li li cau la bava amb ‘Déu’

Què guay! Mai des dels Jocs de Barcelona 92 es tornarà a reunir a l'Estadi tanta gent a una hora tan meravellosa com les 13.30 hores per escoltar a Cruyff ,Subies, Sra Fandós i, si és possible, David Moner. Per descomptat, que no falti Maldonado perquè si no està, no hi ha foto encara que aniria molt bé que acudís per aclarir aquestes diferències que separen a la FCF d'una sèrie de clubs que amb el títol de ‘Clubs Units’ afirmen: que “només interessos particulars fan que alguns senyors de la Federació es gastin 4 milions d'euros en la Mutualitat de Futbolistes”. Dic que aniria molt bé que algun dels senyors citats (Moner, Maldonado o Fandós) aclarissin aquestes diferències perquè seguim immersos en un caos que no beneficia a ningú.

Però després de l'aparició de Johan (anirà a Valencia per veure a la selecció amateur?) arribarà el dimarts. Toca junta directiva de la Catalana i reunió amb els mitjans de ‘Clubs Units’. Quin dimarts tan maco! Espero que el senyor Plácid Lordán i alguns més que estan al seu costat ens expliquin qui són i a què esperen per provocar aquesta assemblea extraordinària encara que, si està tan clar que alguns volen beneficiar-se de la FCF, per què no els han portat encara a un jutjat? Escoltarem amb atenció el dimarts.

No vull deixar passar l'oportunitat d'opinar sobre Intranet i, especialment, sobre la carta que ‘Clubs Units’ va enviar a través d'aquest servei que li paguen els clubs a la FCF i la resposta del propi president pel mateix mitjà. No crec que sigui dolenta una cosa ni l'altra. Per què no poden utilitzar els clubs aquest canal d'informació si ho paguen i a més és molt útil? Alguns diran que podrien haver avisat a la FCF. Doncs sí, hagués estat un detall, com també ho és si el senyor Subies i Baza no es posin excessivament nerviosos.

Acabo. Junta directiva. Els mitjans volem saber els nombres d'aquest Catalunya-Tunísia. 150.000 euros més hotel i desplaçament es porten els africans al que cal sumar totes les despeses d'una organització en la qual els ‘amics’ de l'Ayuntament no es portaran un sol euro per deixar-nos l'Estadi veritat?. Com va dir Subies: la FCF no correrà amb cap risc ja que hi ha experiències properes molt ruïnoses. Que així sigui.