diumenge, 6 de novembre del 2011

La Federació té cita el proper 17 en el Jutjat


El proper 17 de novembre es procedirà al judici contra la Federació Catalana de Futbol interposat per l'ex assessor Jesús Palau després de ser ajornat en la seva primera cita en degut a que el propi demandant es va quedar sense defensa legal. Encara que l'interessat, a través de  diferents representants, ha intentat arribar a un acord amistós amb la FCF, no hi ha hagut acord  pel que, una vegada més, el futbol català reunirà en una sala judicial a directius, ex directius, amics , ex amics, presidents, expresidents, assessors i ex assessors. Tot aquest espectacle gira al voltant d’una baralla per una sol·licitud al voltant dels 240.000 euros encara que les dues posicions són radicalment contràries.

Cal recordar que la primera demanda interposada per l'ex assessor Lluís Dorado està recorreguda tant pel demandant com per la pròpia FCF. La jutge va decidir que l'actual president del Pubilla Casas cobrés només dues mensualitats (6.000 euros) i no els 150.000 sol·licitats.

A l'espera de majors novetats també queda pendent el primer acte de conciliació entre la FCF i els tres acusats (l'ex president Jordi Casals i els ex assessoris Lluis Dorado i Jesús Palau)  per “falsificació documental ”, notícia que curiosament ja  ha desaparegut de la web federativa. Resulta difícil entendre les raons que guien a Subies i la seva junta per no donar a conèixer als clubs tots els resultats judicials quan els qui hauran de pagar, si perden, són els clubs, encara que els assessors del senyor president també s'han de  justificar. En qualsevol cas, amics de la premsa, el dijous 17 hi ha reunió en el Jutjat a les 9.30 del matí. Bona hora.