dimarts, 6 de setembre del 2011

Més de 500 equips nous ‘responen’ a ‘Clubsunits’

La temporada és a punt de començar i seguim amb situacions a les que no se les troba cap solució. Mentre avui hem pogut llegir al nostre FÒRUMla versió del president Tomas Desembre Pedrido (P. B. Barcino) l'anunci d'una carta que ha enviat al president de la Federació, Andreu Subies, sobre la Mutualitat, ens expliquen que al carrer sicilia no donen crèdit a una altra sorprenent realitat.

Aquesta veritat és que, a dia d'avui, tenen comptabilitzats més de 500!!! nous clubs. Repeteixo: més de 500!!! nous clubs per a la temporada 2011-2012. I jo pregunto: Sabran aquests nouvinguts (un aplaudiment) que cal pagar un concepte que es diu Mutualitat i que està fent que diversos dirigents (10, 20, 200 o 2000, no ho sé) reclamin que sigui gratuïta?

Aplaudeixo l'esforç dels senyors Desembre (especialment) i Lordán així com tots aquells clubs que se senten, i van ser enganyats, encara que també cal dir que, ara com ara, NINGÚ ha volgut desvetllar les diferències entre estar en Mapfre, com les 70 federacions restants, i abonar una quota MISERABLE, dic MISERABLE, amb totes les conseqüències, ja que, quan es parla d'atenció mèdica, no entenc regatejos ni rebaixes preocupants. Si algú, amb noms i cognoms, necessita que l'hi aclareixi, ho faré amb gust.

Tant de bo es preguntessin més vegades els pares on van aquestes quotes que paguen als seus clubs perquè eduquin als seus fills! Per a la formació dirà la majoria i tenen raó, però també es desvien per a altres equips on els sous dels futbolistes son irreals. Tant de bo es digués tot.

I, per cert, dues coses: tant de bo també es digui per part de la Federació de Subies quants equips i quants clubs no continuen aquesta temporada, això significarà màxima transparència. Dos: lamentable episodi entre Ildefons Doblas, president de la PB Bonaire, i Plàcid Lordán, expresident del Sant Cristóbal. Doblas li recrimina (Mundo Deportivo) que representi a l'Associació de Clubs de Terrassa encara que el passat 29 de juliol apareixia com a ‘President de l'Associació de Clubs de Terrassa i Comarques, Portaveu de CLUB UNITS’.

És igual. Lordán és dels pocs que sap del que parla encara que no digui sempre tot el que sap. Aniria molt bé que parlés de David Moner, president de la UFEC, d'Iván Tibau, secretari general d’Esports i del propi ex-Maldonado.