dijous, 8 de setembre del 2011

La selecció catalana de futbol, a debat

Atenció, companys! Aquesta setmana vinent tenen previst reunir-se la Federació Catalana de futbol, Televisió de Catalunya, el FC Barcelona i el RCD Espanyol –desconec si també acudiran el Girona, el Nàstic i el Sabadell (el president Soteras és vicepresident de la FCF- amb un assumpte exclusiu sobre la taula: la selecció catalana de futbol.

Segons em ‘venen’ des de Sant Joan Despí, cal posar damunt de la taula tota la realitat que envolta a Catalunya com a selecció. Cal donar voltes a aquest partit de Nadal que sempre arriba envoltat de polèmica, treu lo pitjor de tothom i, a més, són experiències econòmiques greus que van en contra dels propis clubs. La ‘experiència’ contra Argentina és un secret que va acabar amb uns comptes vermells encara que a dia d’avui no han estat desvetllats íntegrament.

Espero que aquesta setmana vinent surtin no només aquests números sinó moltes coses més ja que, recordin, hi ha dos judicis el dimecres 14 amb els mega-empleats Dorado i Palau en contra de la FCF. Interessant! Com ho serà aquesta reunió que avancem amb la selecció de Catalunya com a referència. I si no hi ha partit, s'enfonsa el món?.