dimarts, 13 de setembre del 2011

Compromís de país ... i una mica més


Aquest dimarts s'ha dut a terme l'anunciada reunió (la que es va anunciar aquí) entre la Federació Catalana, TV3 i representants del FC Barcelona i RCD Espanyol al costat del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau i Maite Fandos (Tinent d'Alcalde de Qualitat de vida, Igualtat i Esports en l'Ajuntament de Barcelona).

Això està molt bé. Segons diu la web de la FCF: “han reafirmat el seu compromís amb la selecció catalana”. Esperarem que arribi Nadal i a veure quin és la resposta dels implicats ja que la ‘gràcia’ de Pep Guardiola ,sí senyor, el Molt Honorable Pep Guardiola, va fer que Tv3 pagués menys a la Federació ja que a la final Barça-Espanyol va tenir el detall de no posar ni UN titular –el mínim exigible eren sis o set -. A Pep li aplaudim tots encara que no per tot, almenys, no pel tracte que ofereix a aquesta Copa Catalunya en la qual tots “han reafirmat el seu compromís amb la selecció catalana”.

Una cosa més: per part de l'Espanyol va acudir el vicepresident, Fernando Molinos. Entenc que la presència de l'inquiet Molinos és un fet puntual. Si el nom triat per part dels blanc-i-blaus és Antonio Morales, a què esperen?