dilluns, 19 de maig del 2008

Mario Ruiz se la 'menja amb patates'

Vist i no vist. L'ex'director de comunicació de la Federació Catalana de Futbol i actual cap de propaganda de la FCF, Mario Ruiz, rectifica, dóna un pas enrere i es 'menja' un text al·lucinant. Llegeixin el que va escriure fa unes hores i tornin a llegir el que reescriu després. Tot un exemple a seguir. Està clar que Miguel García no comparteix el desinterès del seu encara president amb les seleccions catalanes inferiors.

FA 10 MINUTS:
Miguel García, vicepresident de la FCF responsable de les seleccions inferiors i cap d'expedició a Tenerife, ha destacat la importància dels dos campionats aconseguits avui. "Demostren, al igual que el títol aconseguit per la selecció masculina Sub-16 a Albacete fa uns dies, que s'està treballant en la bona línia a la Federació Catalana de Futbol. Vull dedicar aquest títol i el que s'ha aconseguit avui a Galícia al president Jordi Roche per seu recolzament a les seleccions inferiors ara que ha anunciat que marxarà en l'assemblea del proper 14 de juny. A més, espero que ho faci amb un altre títol ja que la Selecció catalana masculina Sub-14 està classificada per a les semifinals i té moltes opcions de guanyar el títol", ha declarat García.

10 MINUTS DESPRÉS:
Miguel García, vicepresident de la FCF responsable de les seleccions inferiors i cap d'expedició a Tenerife, ha destacat la importància dels dos campionats aconseguits avui. "Demostren, al igual que el títol aconseguit per la selecció masculina Sub-16 a Albacete fa uns dies, que s'està treballant en la bona línia a la Federació Catalana de Futbol", ha declarat García.