dimecres, 21 de maig del 2008

En poques paraules

OMPLIR EL CAMP

Partit d'anada de promoció d'ascens a Segona A Gavà-Osca (aquest diumenge, a les 19.00 hores). S'anuncia un espectacular desplegament informatiu per la ciutat de Gavà perquè el camp s'ompli. Es repartiran estris sonors per animar, es vol un gran ambient, cal aconseguir un resultat molt possitiu de cara a la tornada i per tant l'estadi ha de presentar un bon aspecte de públic... Preus de les entrades pels no socis: 25 euros tribuna, 15 euros general! I pels socis, de franc, oi? No: 20 i 10 euros respectivament. Partit televisat en directe pel 33.

Partit de promoció d'ascens a Segona B Sant Andreu-Haro (diumenge 1, a les 18.00 hores). Els seguidors andreuencs es mobilitzen al partit d'anada. Dos autocars gratuits a Haro, on només s'haurà de pagar l'entrada al camp. Política de preus populars per a fer que la gent d'acosti al Narcís Sala a rematar l'eliminatòria. Preus de les entrades pels no socis: 10 euros tribuna, 3 euros general. I pels socis, de franc? Sí. Partit no televisat (si no hi ha canvi de darrera hora).

Dues formes diferents d'entendre el fet d'omplir el camp. Tant de bo a Gavà hi hagués la bona entrada que volen, però...