divendres, 16 de maig del 2008

Abaixar-se els pantalons,destapar la vaselina i fer les paus amb Villar

Pocas veces, por no decir ninguna, habíamos podido leer o escuchar una crítica tan acertada de una grave traición al fútbol catalán como la que protagonizó el todavía presidente de la Federació Catalana el pasado jueves rebajándose hasta límites insospechados ante Ángel Villar. Cabe pensar que sólo fue por intereses personales ya que argumentar que así la FCF recibiría 2,7 millones de euros merecería otro calificativo. Arrodillarse ante Villar, hacerle la pelota a Villar, son razones que sólo el que dejará la Federación el próximo 15 de junio sabe. Y no hace falta ni que las cuente, sino que se las lleve consigo y cuanto más lejos, mejor. Pero este viernes hemos podido leer una sensacional información del compañero Albert Solé en El9. Impagable. Ya no es sólo 'Futbolcatalunya.com' quien censura duramente al peor presidente de la Catalana que ha pasado por la calle Sicilia -peor y con avaricia-. Ya hay otros medios que también cuentan lo que pasan. Otros, no obstante, optan por el silencio y prefieren seguir cobrando subvenciones, pero también se les acabará. Mientras, lean ustedes con atención porque no tiene desperdicio esta información de Albert ya que alguien hoy, presidente o ex presidente, dircom o jefe de propaganda, asesor o ex asesor y vicepresidente, no se sabe si profesional, tiene que estar rojo de vergüenza. Lean, lean.


TEXTO 'El 9' 16/05/2008

Si no pots vèncer el teu enemic, alia-t’hi. Jordi Roche comença a aprendre les arts de la política, i ahir a Sabadell ho vam poder comprovar. Encara el veurem amb Joan Laporta presentant- se a la Generalitat! Com que Jaume Roura era el candidat de Villar per la FCF, Roche es va convertir en oposició, i més duent a la candidatura dos anti-Villar com són Campoy i García.
Les relacions mai van ser bones, i menys quan Roche el va plantar marxant de comissió delegada de la FEF i després entrava a formar part de la plataforma de Mateu Alemany que volia presentar-se per fer fora Villar. Però resulta que l’home que els va animar a presentar-se contra Villar, el secretari per l’Esport espanyol, Jaime Lissavetzki, ara s’ha fet enrere, ha venut a Alemany, i permetrà que Villar es presenti, però per darrera vegada. Davant d’aquest panorama, Roche només tenia dos camins, o bé seguir amb la destral a la mà i continuar topant amb una paret –com quan Villar va vetar el partit contra els EUA–, o bé abaixar-se els pantalons, destapar la vaselina, i fer les paus amb Villar per no hipotecarli els futurs quatre anys al seu successor a la FCF. Frases com «és una satisfacció que estiguis aquí» o «gràcies per defensar els diners de Catalunya» de Roche dirigides a Villar, ahir, van sonar tan postisses com necessàries. I veure’ls tots dos asseguts de costat rient al microbús, impagable. A vegades un s’ha empassar alguns gripaus si vol aconseguir alguna cosa, i si un hi posa una mica de romesco, tampoc són tan dolents... Gripaus


ALBERT SOLÉ (EL 9)