divendres, 14 de desembre del 2012

Subies reuneix als seus pel Nadal

Aquest pròxim dissabte hi ha cita important en un restaurant de Barcelona. Allí hi acudiran els directius de la Federació Catalana de futbol amb el seu president, Andreu Subies, al capdavant per a acudir a unes ‘Jornades’ de Formació on s'aprofitarà per escoltar a il·lustres ponents com el secretari general de la Federació Catalana, Albert Baza. No serà l'únic ja que també serà la ocasió de participar com oradors a Oriol Camacho, Judith Martínez, Israel López, José Miguel Calle, Xavier Moreno Delgado i, el crak informàtic, Albert Fernández

I, després de tota aquesta oratòria, un merescut esmorzar com a prèvia a un Nadal en el que el futbol català tanca files de cara al partit Catalunya-Nigèria del pròxim 2 de gener. 

Com avantsala d'aquesta reunió s'han vist les cares aquest dimecres en altre punt de Barcelona tots els membres dels Comitès de Competició. Com es pot comprovar en la fotografia que ens ha servit gentilment la FCF, la representació femenina està en clara inferioritat encara que el seu poder és il·limitat. Aquí veuen a Subies envoltat del Jutge Únic de 3ª, Sr. Felipó, el ‘cap’ de tots Josep Mª Vallbona, a la seva esquerra, i Alex Maspons (Comitè Apel·lació). Per darrere apareixen Ignasi Maeso, Manuel Càceres, Esther Cánovas (Comitè d'Apel·lació) i José María Teixeira (president del Comitè de 1ª catalana). Tots ells són qui imparteixen la justícia esportiva a Catalunya i Subies els va agrair el seu esforç altruista.