dimarts, 31 de juliol del 2012

El penós paper del director de comunicació del FC Barcelona


Feia temps que no llegia una nota de premsa tan lamentable, penosa i impresentable com la que 'va regalar' ahir el FC Barcelona als seus milionaris seguidors amb motiu de la Supercopa de Catalunya. Quin problema per a Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu! No els trec ni un gram de responsabilitat sinó tot el contrari. El president barcelonista porta tres directors de comunicació en dues temporades i, encara que qui arriba sempre ho fa pitjor que qui se'n va, la 'ficada de pota' d'aquest mes de juliol sempre serà recordada.

Però que ningú oblidi un detall: el director de comunicació blaugrana es diu Xavier Martín i el futbol català ja sap qui és aquest tipus que apuntava com a directiu de la Federació Catalana i, quan només quedava presentar la candidatura, Andreu Subies el va fer fora perquè volia tenir més ocupacions del compte. Martín no va arribar a entrar encara que la seva amistat amb la família Rosell el va portar al FC Barcelona per assumir notes de premsa tan penoses com la present.  

Recordar totes les coses bones que ha fet i fa el club - 'Partit de la Marató' o pels afectats de l'incendi de l'Empordà- és innecessari i, afegir que el FC Barcelona "lamenta que institucions com la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General l'Esport vulguin interferir en les decisions dels seus tècnics sobre quin és el millor equip disponible del FC Barcelona per afrontar aquest partit " és realment fastigós. No li estranyi que arribi el quart 'cap de comunicadors' a l'equip blaugrana per molta amistat personal que Martín tingui amb qui sigui.