dimarts, 31 de juliol del 2012

Bufetada de FC Barcelona i RCD Espanyol al futbol català


El RCD Espanyol ha perdut altra gran oportunitat per deixar en evidència al seu etern rival. El FC Barcelona, que no ha pensat en cap moment en la transcendència social i esportiva que té no prestar-se a un esdeveniment com és la Supercopa de Catalunya, es va equivocar Rosell deixant decidir al Senyor Tito i això ho pagarà molt car. 

Potser vegem la pròxima temporada al Sr Tito al capdavant del Manlleu, per exemple, i li toca jugar la Copa Catalunya SÍ o SI. Potser. Però torno al RCD Espanyol que, després de veure com la Federació oferia una nova data, va tornar a sofrir ‘barcelonitis’ i va presentar una negativa que es resumeix en una nota informativa molt més sanejada que la blaugrana. Tampoc es necessita molt més. Només li va faltar donar el nom del responsable. Joan Collet amaga, però no remata, diu, però deixa que els altres li posin nom i cognom. És molt senzill Collet: culpables que no se celebri la Supercopa de Catalunya sou tots, uns més que uns altres, però tots i tot comença per una ‘genialitat’ del Senyor Tito, prossegueix amb la veneració de Rosell i arriba fins a a vostè mateix. I, per descomptat, també el president de la Federació Catalana, Andreu Subies per ser ‘esclau’ dels dos grans quan ho hauria de ser dels 1.500 clubs de Catalunya tan importants, no vull dir més, que Barcelona i Espanyol. 

Ara, quan escoltin que se’ls omple la boca de futbol catalá i de Catalunya a algun dels nostres estimats directius, li fan una ‘pedorreta’ perquè la bufetada encara fa mal.