dilluns, 21 de maig del 2012

Ricard Campoy estarà a la llotja del Calderón


Nodrida representació de la Federació Catalana al Calderón amb motiu de la final de la Copa del Rei entre FC Barcelona i Athletic. Com no podia ser d'altra manera ja que no només hi ha un equip català al camp sinó pel pes del propi futbol català a la casa del cap del 'futbol', el mateix que diu que en el futbol espanyol no hi ha arranjaments.

El president, Andreu Subies, encapçalarà la delegació catalana en el sopar de gala de dijous com avantsala de la gran final, però no estarà sol, és clar. Al seu costat es desplaçarà Joan Josep Isern, vicepresident, i home poc donat a ser 'exposat' des que Subies ha trobat al seu amic, també vicepresident, Josep Llaó. Suposo que l'amic Llaó també acudirà a Madrid encara que aquesta cadira ja correrà del seu compte com van totes les entrades de pagament que els directius de la Catalana li han demanat al secretari general (més general que secretari), Albert Baza. Amb un màxim de dues entrades per directiu, es va esgotar la quota.

També estarà, per invitació expressa del mateix Villar, l'expresident de la Federació, Ricard Campoy. Després de molts anys de relació entre els dos tant amables com enfrontades, el cert és que Villar, i especialment el seu vicepresident Joan Gaspart, sempre ha estat obsessionat amb la unitat. I Campoy, gran persona, bon amic i expresident de la FCF, acudirà com ho farà també el excel·lentíssim Josep Contreras. I a qui no li agradi .... “ajo y agua”.