dijous, 17 de maig del 2012

El ‘mòbil’ de Subies treu fum


Això de veure al president de la Federació Catalana de Futbol seguint el futbol sala, en directe, és apassionant. Cal veure la força que donen els vots del futbol sala encara que Andreu Subies em diu que sempre li ha encantat aquesta disciplina esportiva. Ha de ser així ja que és molt dur aguantar un partit de qualsevol esport sense agradar-te. Va estar present a Lleida i el Barça es va portar la Copa d'Europa. Va anar a Antequera i el Barça es va portar la Copa del Rei i amb molt protagonisme ja que el cap del ‘fúlbol’, Ángel Villar, sempre està al seu costat. Des de terres andaluses va partir a Madrid ja que aquest dimecres coronava el seu ‘tourné’ a Las Rozas amb la reunió de la Delegada i amb molts assumptes vitals en el que al futbol català es refereix.

Al seu costat van viatjar a Andalusia l'impagable vicepresident Dani Vives, el directiu Raül Sus, el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF, José Miguel Calle i José Luís Torres, directiu de la LCFS. Amb un ‘equip’ així és impossible que el Barça no es porti la Copa del Rei i el que faci falta.
Que sempre estava mirant el mòbil Subies? És normal. Encara que sigui des de la distància, es multiplica i resol qualsevol problema. D'aquesta manera va a arribar a l'assemblea de Lleida amb superàvit i amb moltes idees que meravellaran a clubs, jugadors, àrbitres i mitjans de comunicació. Joiós mòbil! Aquest passat dimarts Subies va tancar l'acord dels Campionats de Catalunya amb Tv3, ‘La Nostra’. Això també cal dir-ho.