dimarts, 8 de maig del 2012

Pacte de TV3 amb clubs catalans de 2 ª B


Em moro de ganes per que el Llagostera, el Badalona i, per descomptat, el CE L'Hospitalet es fiquin entre els quatre escollits per jugar la promoció d'ascens a segona A encara que, segons podem llegir en alguna web, hi ha qui corre massa. Ho dic, per descomptat, d'aquest gran fitxatge per part de l'Huracà anomenat Berry Powell i ho dic amb tots els respectes per a una competició en la que el primer que no creu es diu Ángel Villar. Powell arriba per jugar la promoció. Vaig llegir, textual, per jugar la promoció, ¿això significa que el partit contra el poderós At Balears, el mateix que es va ‘partir’ la cara contra L’Hospi, perdrà a València?

. Tornem al pou d'aquesta 2 ª B on no només es toca fons a nivell econòmic sinó també esportiu tot i que el cap del 'fúlbol' diu que tot va bé. Per això ha enviat aquesta setmana la circular 49 on se'ls recorda als senyors presidents i les seves juntes que "Els clubs que participin en els quatre grups de Segona Divisió B la temporada que ve hauran d’avalar els seus respectius pressupostos d'acord amb els deutes que s'hagin generat en les anteriors campanyes ". Entre els assenyalats hi ha la UE Sant Andreu encara que aquesta serà una altra història que mereix un altre capítol.

Serveixi el present escrit només per recordar el pacte que TV3, 'La Nostra', la que tots paguem i els clubs catalans (sis inicials) sobre la quantitat a cobrar en el cas de jugar la promoció d'ascens. Llevat que algú digui el contrari, i m'ho ha dit un president català de 2 ª B, són 13.000 euros per eliminatòria per a qui la disputi. Com que no poden assolir la primera posició, sempre es parla de tres fases així que vagin multiplicant. Tant de bo es classifiquin els tres i algú de TV3 hagi de sortir donant la cara per tan generós contracte.