dijous, 27 d’octubre del 2011

Subies anunciarà una ‘bomba informativa’ en roda de premsa


Tornarà a ser la Mutualitat gratis pel futbol base català? Jugarà la Selecció contra Espanya? Ara que sabem que dissenyarà la nova samarreta Custo, ens ensenyarà també el contracte que uneix la Fundació Cruyff amb la Federació Catalana? Alguns d'aquests interrogants s’hauran de respondre per part del president de la Federació Catalana, Andreu Subies, dimarts que ve dia 2 ja que si no és així, no entendria el fet d’haver trucat a la premsa. 

Sota l'apassionant títol de “Balanç dels primers mesos de la Junta Directiva i de tota l’actualitat federativa” de ben  segur que tots els mitjans informatius de Catalunya acudiran a tan desitjada cita. Servirà també per saber si serà Tunísia, Xile o NINGÚ el rival pel 22 de desembre, com si jugar aquest partit-festa fos indispensable. Ja sé que sempre cauen alguns euros de Tv3, a qui per cert paguem tots, encara que també aniria bé saber si val la pena viure amb aquest risc.

Ja s’ho farà el senyor president i la seva junta, els quals després de la roda de premsa es retrobaran a la seva habitual cita mensual. Aquest dijous plujós ens l’ha clarejat la Federació Catalana amb aquest anunci per part del departament de premsa  que dirigeix Alvaro Montolíu, així que, companys/as, el dimecres 2 ens veiem i li preguntem al senyor president per Cruyff i per tot el que faci falta. Ens ensenyarà alguna nota de despeses del seu antecessor en el càrrec al que ha portat als tribunals?