dilluns, 24 d’octubre del 2011

Ha de jugar la Selecció per obligació?


Per obligació, NO. Crec que aquest interrogant pot portar a una unanimitat gairebé absoluta, però, si la Selecció  no juga al Nadal perquè tampoc  hi ha data al calendari que ofereixi un espectacle i una festa en condicions, millor descansar, encara que el futbol català mereixi una altra consideració. Aquesta setmana anunciarà el senyor president, Andreu Subies, la possible data i fins i tot el rival encara que les negociacions no són senzilles malgrat comptar amb la generosa col·laboració de Johan Cruyff, un altre silenci del multipresent responsable de la Federació Catalana. 

De fet, han de saber els senyors directius que acompanyen al senyor Subies que , com a responsables econòmics d'aquesta FCF, poden acabar als tribunals si la gestió econòmica acaba en una ruïna similar a la que va deixar el mític Catalunya-Argentina pel qual els polítics van prometre un  milió d'euros al seu ‘delegat’ i la història va acabar com una autèntica vergonya davant els amics de Messi

Per tant, si hi ha partit-festa molt millor, però , si els ingressos no quadren amb les despeses, que ho digui públicament el senyor president i a barallar per altres objectius. Ara toca el judici de l'ex assessor Palau –més de 300.000 euros en joc- i seguim pendents de la querella per falsificació documental contra el ‘trio calavera’.