dimarts, 4 d’octubre del 2011

La paraula de Subies, una altra vegada

El president de la Federació catalana, Andreu Subies, està que se surt. Ja vam fer referència a la visita que va fer a la Fundació Cruyff la setmana passada que va acabar meravellosament bé. "Hi va haver 'feeling' entre els dos i van acabar parlant més de futbol que de la selecció catalana", vam poder llegir a Mundo Deportivo. L'únic dubte que teníem és si s'havia produït el 'petó' final. Ja no en cap tenim dubte. Hi va haver 'petó' i va acabar amb 'casament' pel que els seus companys de junta ja tenen coneixement de la continuïtat de 'El Flaco'. Gairebé tots contents. Res se sap pel que fa als termes d'aquest acord ni quan se signarà ni quan es farà aquesta fotografia que, ara SÍ, entenc que desitja fer-se l’Andreu.

És normal i humà. Una cosa és el que se sent, una altra el que es diu i una altra el que es fa. Avui em tornaven a parlar de la mala memòria del senyor president i m'havia de callar. Bé, callar és difícil, però no entenc com pot pensar blanc, només dies enrere, i ara decidir blau. Serà qüestió d'experiència. ¿Segueix Cruyff per la seva implicació amb el futbol català o perquè cal seguir 'mamant' cursets 'populars'? Tant de bo l’Andreu s'expliqui millor que a l'hora de justificar la seva gran mentida quan va parlar de la Mutualitat gratuïta. Ahir a la nit hi va haver comunicat oficial encara que no va aparèixer la reunió de la junta a la web ja que es 'va penjar'. La ratificació del senyor Cruyff va arribar parella als nomenaments de Toni Almendros, Pablito Sanz, Salvador Cambray, Xavier Ferragut, Natalia Arroyo, Alba Vilas, Lluís Cortés i Marc Vivés. Recorden aquestes quatre intervencions del president de la Federació Catalana? Doncs aquí estan.

La Vanguardia (26/04/11) "En aquest moment és un càrrec sense cap compromís. No hi ha vincle contractual, no tenim partit a la vista, a més és un partit que es juga un cop l'any, no és competitiu, no és dels temes més importants que tenim a la Federació Catalana".

Com Ràdio
(28/03/11) "Johan Cruyff no em va trucar ni em va enviar cap missatge ... no hi ha cap contracte amb ell, l'acord era gairebé virtual. Quan toqui ja parlarem, escoltarem el projecte i decidirem el futur d'un càrrec que és molt bonic. Els acords amb Cruyff són amb el seu Institut, són cursos que estan comprats per la Federació, que estan pagats i que, per tant, n’haurem de treure el màxim rendiment possible. No sé com ho faré".

Ara.ponent.cat (10/08/11) "Jo crec que ser seleccionador de la Catalana és una qüestió d'afinitat personal, i ara potser no formen part de la Selecció Catalana les persones que tenien relació amb Cruyff, però no sé què passarà quan ho parlem".

Ara (2011.09.02) "No tinc cap relació amb Cruyff, i si no en tinc és difícil que continuï.No tinc cap relació amb Cruyff, i ell era a la Federació Catalana per amistat amb algú [l'exdirectiu Xavi Torres], i si no tenim relació és més difícil que continuï com a seleccionador".