dilluns, 12 de juliol del 2010

Per què no feliciten Iniesta i Pedro?

Extraordinària nota de la Federació Catalana després del títol mundial d'Espanya a Sudàfrica. Lents i, a més, oblidosos. Després de reaccionar amb una lentitud sorprenent a l'èxit on també havia participat jugadors nascuts i formats a Catalunya, els seus màxims responsables es van esforçar en redactar aquestes sis línies..... La Selecció Espanyola va conquerir el seu primer Mundial cosa que només han aconseguit fins ara vuit seleccions a tota la història mundialista. La FCF vol felicitar als set jugadors catalans que han format part d’aquesta selecció: Gerard Piqué, Carles Puyol, Joan Capdevila, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Cesc Fàbregas i Victor Valdés. Exceptuant el porter blaugrana, la resta van jugar la final ahir a Johannesburg.
L’actual campiona del món des d’ahir ha aconseguit un èxit incontestable gràcies a un estil de joc heretat del sistema inspirat en el model que tants èxits ha portat al futbol català.

Pedro Rodríguez
? Ni és català ni se l'espera encara que jugui en el Barça. Andrés Iniesta? Ni és català ni se li espera ja que la nostra Federació Catalana, que 'va néixer' el juny del 2009, ha oblidat que l'autor del gol de la final del Mundial va defensar aquesta samarreta no només en categories inferiors sinó que fins i tot va debutar davant del Brasil amb l'absoluta. És clar, això pertany al passat i la selecció no va existir fins a l'arribada de Casals i Torres al carrer Sicília.