dimarts, 12 de gener del 2010

Una ‘gambada’ per començar però sense donar la cara

Hola! Com ha començat el 2010? Ja veuen. Crisi, més crisi, tancaments, deutes, comptes pendents, liquidacions polítiques, dèficits inconfesables i...'gambada'. Senyor! Sí, senyor! 'Gambada'! Amb magnificència a Terrassa amb presència del President de la Federació Catalana, Jordi Casals. És un home de paraula: ho va prometre el dissabte i ho ha complert aquest dimarts. És un autèntic plaer. Només hores després ha complert amb la seva paraula.

Va dir el capità, José Ramírez, al 9: “Hem hagut de dir que no portin més menjar”, però el president va donar la seva paraula i allà que es va presentar amb les seves gambes. Ben fet, una paraula és una paraula. No criticaré, ni opinaré, ni m'estendré més en aquest particular ja que sempre hi ha qui em diu: ‘Tot ho fa malament, Casals?’ Doncs no, hi ha coses que les fa malament i unes altres que les fa molt malament. Alguna cosa sí que ha fet bé i això ha estat nomenar a Joan Vilà com a director tècnic de la FCF encara que això, amic meu, és responsabilitat del Sr. Torres, el mateix que impossibilita una solució a una Copa Catalunya que no els importa ni un ni dos.... melons.

Dic tot això perquè la ‘gambada’ d'aquest dimarts és força significativa i tot això arriba quan estem en plenes negociacions amb el servei de premsa de la FCF per a poder entrevistar al nostre benvolgut president a ‘Futbolcatalunya.com’ des del passat mes de desembre. La resposta sempre ha estat negativa perquè ‘l'agenda està molt completa’.

Nosaltres, amb la modèstia per bandera, esperarem pacients fins al 31 de gener. Li hem dit que posi dia i hora, però fins al 31 de gener. Si l'agenda ‘segueix completa’, ens ho perdrem tots, però tinc fe i confiança de la mateixa manera que espero i desitjo saber, poc després de complir-se un mes de donar la volta al món (22 de desembre) que surti Casals, Baza, el tresorer, Torres, la Plataforma o qui estigui autoritzat i presenti els números després de l'I Trofeu Catalunya Internacional. Gràcies