dimecres, 13 de gener del 2010

Israel ja ha aparegut. Benvingut sigui!

Feia temps. Molt de temps. Massa temps que no parlàvem d'Israel López. Recordeu? Sí, aquell gran responsable del futbol sala català. Si no fos per 'Isra', el futbol sala –oi que sí, Marfil?- no existiria. Va aparèixer en el panorama federatiu amb motiu de les eleccions entre Jordi Roche i Jaume Roura. Va treballar bé, se'l va treballar bé i, a poc a poc, va anar pujant fins a arribar a la vicepresidència i no va ser president perquè Ricard Campoy se'l va torejar, li va posar banderilles i el va destrossar, però la 'revenja' és un plat que se serveix fred i al millor postor.

'Isra', que va haver de suportar comentaris fastigosos d'algun company de junta realment fastigós, es va posar al costat del vencedor. Va apostar i va guanyar i, és clar, professional on n'hi hagi, Casals li va trobar un buit com 'Director de l'Escola d'Entrenadors de Catalunya'. No censuraré ni criticaré aquesta designació quan els entrenadors de Catalunya s'empassen amb tot. Cadascú que carregui amb les seves penes. 'Isra', en altres temps 'Aladino' o 'Un home a una bufanda enganxat', ara cobra de la FCF i (se suposa) com empleat de la Federació ja és 'Cap d'expedició' del futbol sala català. Almenys fins a Basauri es va desplaçar aquest passat cap de setmana. No havíem quedat que Dani Vives és el president del Futbol Sala català? O és que Vives només ha quedat per delegar en la Madrilenya i buscar la independència del carrer Sicilia? Ai, Vives, Vives...

Bé. López, a qui ni les dietes ni els sous no poden abastar els seus mèrits, ha tornat al primer pla mediàtic del futbol català. Però 'Isra': el cap de premsa, Bafaluy, no t'ha posat en la web ni ha tret la teva foto. T'espero a la Copa d'Espanya. A tu o a Vives, és clar.

Per cert: han passat gairebé dos mesos des que la FCF filtrés el nomenament d'Antonio Morales com a Subdelegat del Barcelonès. De ben segur que el directiu Torres o el propi Casals li diran a la seva junta (que pinta tant com jo) les raons per les quals el responsable del futbol base de l'Espanyol no hi és ni se l'espera.