dissabte, 6 de desembre del 2008

On són els il·lustres patrons de la Fundació?

Més de dos anys han passat des que la Fundació de la Federació Catalana de futbol comencés a caminar. Segurament no se'n recordaran, però el departament de relacions personals (públiques) de Jordi Roche, en la Federació Catalana, va engalanar la sala Lluís Mollet al Palau de la Música i, en una sessió de botafumeiro i múltiples genuflexions, escoltem allò de "potenciar i facilitar l'integració de les persones.... afavorir i potenciar la integració social...ser una eina d'ajuda als clubs.... ". En fi, un autèntic 'rollo'.

Sé que políticament no m'ajusto gens en el els meus articles a l'estètic, ni en el fons ni en la forma, però m'agrada sempre el camí recte en tot tipus de situacions i estem davant d'una en la qual s'imposen moltes reflexions.Per ara, em quedo amb una: la FCF ha posat a 'parir' el seu expresident Roche per una gestió més que deficient al punt que la Fundació ha quedat limitada a la seva mínima expressió, si n'ha quedat alguna cosa.

Recorden els qui formaven el Consell Consultiu de la Fundació Catalana? (Sona bé, eh!) Estaven informats dels números d'aquesta Fundació o s'han emportat una fenomenal sorpresa? Josep López de Lerma (assessor del Bufet Cuatrecases), Joaquin Vives de la Cortada (soci Pricewaterhouse Coopers), Pedro Pablo Rodés (soci del bufet Garrigues advocats), Félix Riera (director de l'editorial L'Esfera dels llibres), Héctor López Bofia (catedràtic de ciències polítiques de la Pompeu), Màrius Carol (director de comunicació del Grup Godó), Marcos Mas (advocat de l'Estat) i Juan Josep López Burniol (notari) formaven un equip de primera, però sabien alguna cosa de la numerologia fundacional? Els ho preguntarem. D'acord?