dijous, 4 de desembre del 2008

Gratacós: "Jo no faré el primer pas"

El seleccionador català de futbol, Pere Gratacós, va afirmar el passat dimarts a RAC1 que podria deixar el seu càrrec una vegada acabi el partit contra Colòmbia encara que "el contracte arriba fins al 30 de juny. Però podria ser que acabés. He de parlar amb la FCF ja que qui ha filtrat la informació ha estat la Federació. Jo tinc les idees clares però jo no faré el primer pas". Perfecte.

El Sr Gratacós pot arribar fins al 30 de juny 'treballant' a límit, acudint al costat de les seleccions inferiors, al costat de les seleccions femenines, assistint a tots els entrenadors perquè, no oblidem, que el Sr Gratacós és l'actual president dels Entrenadors de Catalunya. Si deixa/cessa/acorden el seu comiat com a seleccionador, entenc que també deixarà la presidència dels tècnics, veritat?

L'ideal és que hi hagi unes eleccions, com les arbitrals, i que ningú més no designi a dit sinó que surti democràticament elegit. És més, si és possible, que sigui, com temps enrere, reconegut amb rang de directiu. Molt bé, Sr Gratacós. Visca Catalunya! i 'Visca aquesta febre que té pel I Torneig de Nacions' Aquest ha estat i és el problema del futbol català?