dimecres, 4 de juliol del 2007

Simplement, un blog de futbol català

Salutacions. Has arribat a un nou blog. Un dels milions i milions de blogs que hi ha al ciberespai. Què hi ha de diferent en aquest blog? Que només parlarem d'un futbol que, en general, mou tantes passions com el professional. A la nostra capçalera fem constar les persones a les quals va dirigit aquest espai. En resum, busquem als bojos del futbol territorial, aquells que no poden viure sense saber què ha fet l'Europa, el Sant Andreu, el Poble Sec, el Júpiter, el Sants, el Santfeliuenc, el Balaguer, el Morell o el Manía Moritz, entre d'altres molts equips.

Nosaltres som dos malalts d'aquest futbol, però no tant com ho podeu ser vosaltres. Aquí explicarem les coses que ens agraden i les que no ens agraden. Som defensors del futbol més local, del joc net, de l'esportivitat i, senzillament, de la bona fe en el nostre futbol territorial. No ens agraden les injustícies, la prepotència d'alguns personatges que pululen pel nostre futbol i els nyaps que es viuen a les competicions.

I escriurem sense samarreta, tot i que tots dos en tenim una al nostre futbol. Escriurem tal com raja, sense tallar-nos. Perquè volem compartir amb vosaltres la nostra opinió. Estareu o no estareu d'acord amb nosaltres, però sí que us volem demanar una cosa: respecte. Ni volem palmadetes a l'esquena ni tampoc volem ser insultats gratuïtament. A partir d'aquí, volem animar-vos a participar.

Bé, aquest és el primer escrit d'aquest blog. No serà l'últim. Escriurem en català i en castellà. I, per sobre de tot, us convidem a participar. No us prometem actualitzacions diàries. Potser un dia hi haurà deu actualitzacions i durant dues setmanes no hi haurà cap. Però el que sí és cert és que tenim ganes de fer coses. Pot ser un primer pas perquè d'aquí a un temps ens plantegem recuperar alguna cosa...

Gràcies a tots per passar per aquí.