dimarts, 19 de febrer del 2013

La paraula del president del Santboià corre perill


Ramon Andreu, president del Santboià, ha decidit prescindir dels serveis del seu ‘tècnic’-preparador físic Mark Vilallonga. Fins a aquí tot… ANORMAL ja que, si nou jornades, amb les seves 3 victòries, 2 empats i 4 derrotes, és suficient argument per carregar-se’l, pobre Santboià. El dia ha estat entretingut en el club del Baix Llobregat que posarà una tercera persona en la banqueta quan només han passat set mesos de competició.

Els serveis de premsa del club, que es multipliquen en twitter igual que Ramon amb tot tipus d'informacions sobre l'entitat, van comunicar, primer, la contractació de Quim Ayats. (Futbol ClubSantboià @FClubSantboia/ El @FClubSantboia ha arribat a un acord amb Quim Ayats per fer-se càrrec de l'equip fins a final de temporada #) i, una hora després, el comiat de Mark: Villalonga (Per la seva part, el fins ara entrenador del primer equip Mark Villalonga ha decidit desvincular-se del Club).  

La provada dedicació de l'intrèpid ‘missatger’ del Santboià només va complir amb el que el seu president li va encomanar. No obstant això, Ramon Andreu no ha dit la veritat i és la segona vegada que no compleix amb el que diu. Per això crec, modestament, Sr Andreu, que la seva paraula corre seriós perill.

Recorden Miguel López? Segur que sí.  Es pot no sintonitzar amb la manera de ser de López encara que ningú –si hi ha algú que me’l presentin- pot dir que Miguel diu el dilluns A i el dimarts B. López va caure desprès de deixar entreveure a Futbolcatalunya.com, (una web amiga, benvolgut president), el  passat 29 de novembre:Possiblement hi hauran més baixes ja que estava previst per cobrir un pressupost tancat”. Només tretze dies després arribava l'adéu a Miguel López. “ Li plantegem a Miguel que deixés el càrrec ja que la sintonia amb els jugadors no era la millor i ja està”. Cert és que Andreu va evitar comentar públicament el que aquests i uns altres van poder escoltar sobre la realitat del primer equip. El president, que va signar dues temporades (DUES) a López no va dubtar a manifestar-nos la seva bona voluntat en acceptar cobrar fins a 30 de juny i perdonar la campanya pendent. Però no era veritat. López va muntar en còlera i, quan va veure que seria un problema per a l'entitat, es va oblidar de ‘pagarés’ i va acceptar només la primera part del que Andreu va pregonar. Era evident que el senyor president no va dir tota la veritat.

I va arribar Mark Vilallonga. Bé, es va comprometre Vilallonga ja que l'acta de l'equip la signava Juan Carlos Montblanc. Res a dir. Si els entrenadors permeten aquesta situació alegal, no seré jo qui la critiqui. Pocs dies després va haver qui es va accelerar massa, es va carregar al bo de Mark i va anunciar l'arribada d'un altre tècnic amic. Per descomptat, se la ‘va menjar amb patates’ i Ramon Andreu no va dubtar a anunciar que seguiria fins a final de temporada. Era el 29 de desembre i Mark es va menjar els raïms amb il·lusió ja que el 2013 era la seva gran oportunitat.

Però un mes i vint dies ha estat suficient per obrir-li la porta de sortida. El Sr Vilallonga no “HA DECIDIT DESVINCULAR-SE” com ha escrit el redactor oficial del club amb el permís del seu president i la seva junta (suposo). Per segona ocasió Andreu no ha tornat a dir la veritat. Volien, com a gran acte de generositat, que tornés a assumir la preparació física de l'equip i Mark els ha dit que es quedin amb Ayats. Ah!: encara que ens falta un percentatge mínim de comprovació, Vilallonga cobra fins al dia d'avui. A més li ‘perdona’ a Andreu i la seva junta quatre mesos de sou. Llàstima. Ramon sempre ha demostrat ser un tipus seriós, humil i amb les idees clares. Va arribar al caos que li va deixar l'innombrable i ha reduït miraculosament aquesta ruïna, però, quan la paraula de qualsevol corre perill, s’ho ha de fer mirar.