dijous, 25 d’octubre del 2012

La comunicació del Barça i els xinesos



Va succeïr dilluns passat amb motiu de la signatura entre els clubs catalans de futbol de 1ª,2ª i 2ª B, la Plataforma Pro seleccions i el Govern. Aconseguir aquesta fotografia amb tots els presents, menys L’Hospitalet, és una cosa que només sap el que costa la Generalitat encara que ho van aconseguir per a major glòria del president Artur Mas i de l'esport del país. Clar que no tot pot ser perfecte encara que es tracti del FC Barcelona. 

Si es fixen en la imatge, Sandro Rosell agafa una samarreta de la temporada passada. Res. Una ximpleria. Un detall. Encara que a dia d’avui es desconeix com el departament de comunicació, que dirigeix Xavier Martín, ex assessor d'Andreu Subies com a candidat a la Federació Catalana, es va oblidar que aquesta peça estigués en el Palau de la Generalitat i haguessin de córrer per comprar una a la botiga més propera on els senyors xinesos venen el que poden i com poden.   

La cara del cap de protocol blaugrana, en plena carrera, amb la finalitat de comprar aquesta samarreta mereixeria que, qui permet una fotografia d’aquest tipus del president i del club, se li tirés d'algun altre lloc més que de les orelles. El Barça compra una samarreta de la temporada passada en un basar dels xinesos per immortalitzar  un moment majúscul en la història del futbol català!. Tots els equips (11) van acudir a la trucada del Govern amb puntualitat i van estar per la feina, tots menys el millor club del món, del qual la comunicació i imatge acaba en una botiga asiàtica.