dimarts, 4 de setembre del 2012

L'art de 'treure els diners' als pares


Sempre passa el mateix encara que el meu malestar va en augment. No hi ha manera de que els nostres estimats directius, que segueixen obstinats a 'ajudar' els necessitats, deixin en segon lloc el negoci i primer pensin en les butxaques de les famílies?. El meu enuig és majúscul quan he rebut queixes i puc comprovar com alguns clubs segueixen més obstinats a fer negoci amb les quotes dels nens que en invertir tots aquests diners en una millor formació amb tècnics titulats o amb alguna ajuda externa per a aquests pares als quals els demanen 300, 400, 500 euros o el que calgui per afrontar la temporada

És una barbaritat a la qual haurien de posar fre tant la Federació Catalana com Hisenda. Demanar als pares temporada rere temporada, que deixin anar diners per tenir els seus nens en qualsevol futbol base de Catalunya i que després et diguin que cal comprar la Borsa, un xandall, l'equipació, la gorra i, per descomptat, el carnet de soci és un conte que dura massa. Reinvertir aquests diners en la base és un altre conte que ningú es creu i menys ara que escassegen o són inexistents les subvencions. No es pot utilitzar la bossa més d’un any ? No podem vestir la mateixa roba dos anys? No es poden reciclar tots els equipaments esportius? Només val el negoci?  

Tant que treuen pit amb la formació dels nens, amb la seva educació, i només els importa el p. negoci. Allà cadascú amb la seva consciència. Per cert: estem en època de revisions mèdiques obligatòries. Salutacions cordials.