dilluns, 16 d’abril del 2012

Premi per la selecció amateur de futbol de Catalunya


Els jugadors que han format part de la selecció catalana de futbol i que s'han proclamat campions de la Fase Estatal de la Copa REGIONS tindran premi especial i no només un val per 300 euros a canviar en uns coneguts magatzems de Barcelona, segons han admès des de la Federació Catalana a aquesta Redacció. No és per menys. 

No es tracta de premi econòmic ja que les arques de la FCF estan bastant buides malgrat haver retornat als clubs vuit euros per fitxa i de tancar amb comptes positius per a l'assemblea de juliol. Però els xavals, que representaran a Catalunya a Europa, no només es quedaran amb l'únic equipatge oficial de l'equip sinó que també se'ls regalarà un segon conjunt a part d'estar treballant ja en un uniforme de viatge que puguin lluir a l'estranger. 

La FCF ha intentat negociar, igual que va fer amb la selecció absoluta un Ipod o un mini-ordinador, encara que el pressupost no ha admès cap esforç més. El que sembla clar és que de cara a propers entrenaments es revisarà el concepte de desplaçaments en forma de gasolina, que ja es feia temps enrere. 

La Federació només rebrà 20.000 euros per part de la Federació Espanyola, així que hi ha poc espai per a qualsevol ‘prima’. És més, la FCF ja ha començat a negociar alguna subvenció per part dels organismes oficials que sempre han recolzat a les seleccions catalanes com són la Secretaria General  de l'Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i, per descomptat, la Plataforma pro seleccions.