dilluns, 30 d’abril del 2012

¿Assemblea de la Federació a Lleida?



Dijous passat us vam informar sobre la data escollida per part de la Federació Catalana per celebrar la seva Assemblea final de temporada. Parlàvem del proper 23 de juny, Revetlla de Sant Joan, un dissabte, més concretament. Encara no ho ha fet oficial la junta de la Catalana ja que segueixen valorant la creixent possibilitat de realitzar-la a Lleida per allò de la descentralització. La Terra Ferma està de moda i això va bé encara que complicaria, o podria complicar, una mica més l'assistència de clubs 

No seria la primera vegada ni l'última que s'ha fet o es pot fer encara que donin aquesta oportunitat costa creure que el motiu sigui "dificultar" a les entitats la seva presència al fòrum del futbol català. És, de fet, l'única possibilitat que té qualsevol dirigent de club per expressar-se lliurement davant de tots els seus companys encara que després sempre siguin minoria els assistents.  

Pendents d'aquesta ratificació per part de la FCF, Andreu Subies, ha reforçat encara més aquests llaços amistosos amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, amb motiu de la UEFA Futsal Cup on el FC Barcelona es va proclamar campió d'Europa. Aquí van estar Andreu, Dani Vives - gran Dani Vives! -, Raúl Sus i un gran amant del futbol sala com és Josep Llaó. Dues coses: 1) qui és el responsable de protocol de la Federació Espanyola? On van posar a Subies? i 2) Senyor President: quan surti a les fotografies, guardi els 'pessebres' ja que queda molt malament sortir amb la bosseta.