dissabte, 27 d’agost del 2011

Morales entrarà a la Junta de la Federació

Aquest proper dimarts 30 es torna a reunir la Junta directiva de la Federació Catalana de Futbol. Després de les vacances i després de la fase final de la Copa Catalunya, el president Andreu Subies reunirà als seus per repassar molts assumptes pendents i que haurien d'ajudar a entendre a tot el món l'actual caos econòmic que es viu al carrer Sicília.

Pendents de que Subies doni la cara, ja que té suficients raons per fer-ho, aquest proper dimarts podrem saber qui serà el vicepresident que assumeixi la parcel•la institucional del difunt Jesús Farga. Hi ha hagut algun impresentable, que sempre ha destacat per ésser massa ’pelota’ i que ha tornat a l'òrbita federativa , que ha tret pit massa ràpid (diré el teu nom quan ‘rellisquis’).

No sé si serà aquest benvolgut senyor el triat ja que no crec, i ho dic obertament, que Subies tingui ningú en aquesta junta amb la classe, categoria i poder de Farga, encara que ningú és insubstituïble. El senyor president de la FCF ja és gran i ha de triar a aquells que barallin per ell i, especialment, per una Federació que obre les portes a Antonio Morales com a representant del RCD Espanyol. Pensava que tal honor li correspondria al conseller Germán De la Cruz encara que Morales mai ha estat un ‘florer’ i no aguanta qualsevol situació. Ja sigui com a adjunt o com el que vulgui Subies, l'actual responsable del futbol base blanquiblau suma més que resta.

Però en la junta del proper 30 també es repassarà l'actualitat entorn de la manifesta inquietud de ‘Clubs Units’ i a la seva petició d'una Mutualitat a càrrec de la UFEC (David Moner). Els arguments de Tomás Decembre o Plácido Lordán són molt respectables (això mai s'ha dubtat per qui ho subscriu) i mereixen respostes més argumentades per part de la Federació.

I, si fos possible, amb un micròfon com a protagonista molt millor. Ah! I no es perdin el proper 14 de setembre el doble xou als Jutjats amb els ex assessors i les seves milionàries reinvindicaciones econòmiques.