dimarts, 21 d’agost del 2012

Rosell i Subies, units per la Supercopa d'Espanya



Per descomptat. Aquest Joan Gamper, encara que pocs (ningú) hagin caigut no compta amb la presència del president de la Federació Catalana, Andreu Subies, en la llotja del Camp Nou per seguir, en directe, un històric Torneig que aquí segueix barallant malgrat la crisi i malgrat alguns directius que són com el refrany. Saben aquell que diu: or no és, plata tampoc? 

Doncs això, malgrat algun directiu com el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, que ha tornat a equivocar-se, una altra vegada, amb la justificació de la Supercopa de Catalunya. Pensava que Rosell mai cauria en les ximpleries que abans de ser el ‘totpoderós’ criticava als seus antecessors. Però va camí no només de ser un de més sinó fins i tot un menys. Prefereixo oblidar el seu director de in-comunicació. La fama per qui la hi guanyi i aquest tipus li agrada massa el protagonisme per regalar-li més les orelles. 

Llàstima, insisteixo, que Rosell ja comenci a estar a l'altura d'impresentables passats. Aquest proper dijous serà una altra història ben diferent ja que arriba l'honorable cap del ‘fúlbol’ mundial Angel Villar, el ‘perdonavidas’ de Mourinho. Arriba Villar i Rosell li donarà la mà a Subies. Es reuniran en un esmorzar a compte de la RFEF i parlaran de la Supercopa… d'Espanya, per descomptat. Units per sempre per la Supercopa… d'Espanya. La de Catalunya ha ha passat i Sandro es molesta si surt una altra vegada a escena. ‘Sandrito, Sandrito, al final todos somos igualitos’