dijous, 23 d’agost del 2012

Comiats arbitrals 'a la carta' en Catalunya

Hi ha coses que compliquem sense cap necessitat. Costa entendre que una persona com el president dels àrbitres catalans, Xavi Moreno, sempre tan amable i exquisit en el seu dia a dia, no tingui una delicadesa, també exquisida, amb els seus àrbitres. Quan diversos es dirigeixen a aquesta Redacció per mostrar el seu malestar per ser acomiadats amb una freda comunicació, després de tants anys d'esforç, és que alguna cosa li està passant al sr Moreno. O, com a mínim, ja s'han oblidat les bones maneres. Dir-li als teus col · legiats, que sempre ho seran, 'adéu' en sis línies és massa fred. Ja sé que ara sobren col · legiats. Hi ha crisi i és una bona sortida, però això no vol dir que si un compleix l'edat o, simplement, sobren, se'ls s'acomiadi per carta. De Moreno s'espera molt més que diverses paraules del delegat de zona i del responsable de capacitació.


CARTA CTA

Senyor
Degut a les exigències del comitè tècnic d’àrbitres, en referència al teu compromís, implicació, interès i motivació amb aquest col·lectiu, aquesta delegació ha decidit no donar continuïtat a la teva renovació per la temporada 2012-2013, per no arribar a les exigències per ser àrbitre oficial.
El departament d’economia es posarà en contacte, en breu, per regularitzar la teva situació econòmica envers aquest comitè.
Gràcies Eduard Pérez  (Delegat Barcelones)  Marcelino Asensio (Capacitació Barcelones)