dilluns, 12 d’agost del 2013

Hi haurà setembre calent en el futbol català

Aquest dimarts 20 està prevista una reunió important per al futbol català. Avís per a aquells navegants que estan tot el dia pegats al twitter o a qualsevol mitjà d'informació, que no informatiu. A partir de les onze del matí es veuran al carrer Sicília 93, entresòl (la primera planta està d'obres), diversos clubs de Segona B, Tercera i alguns de futbol base amb el president de la FCF, Andreu Subies i el secretari general, Albert Baza. Per descomptat: han encertat. Es tracta de posar les coses en el seu lloc una altra vegada i recordar com estan les temudes inspeccions de la seguretat social. Estem a l'agost i molts s'han oblidat de ‘la que s'aveïna’. Han fitxat el que han pogut encara que han fitxat i només ells sabran com compliran amb el pressupostat.


Els qui sembla que s'han oblidat de tot són els polítics. Fins a fa molt poc i, encara que alguns clubs portaven diversos anys (sí, anys) amb les inspeccions a coll, van despertar com un ressort, van demanar als partits polítics unitat absoluta, van prometre manifestacions i tot el que comporta agitar a les masses descontentes. Però la platja és la platja i setembre ja arribarà.

Doncs ja està aquí i l'amenaça està aquí. Resulta vergonyós escoltar a alguns directius quan manifesten que, com a ells no els ha arribat cap Inspecció, estan molt tranquils. Aquí sembla que cadascú anirà a la seva encara que Subies els hi recordarà aquest dimarts que va donar la seva paraula en l'última Assemblea i que la cita al setembre. El futbol català farà el que decideixi el futbol català encara que no val ‘dormir-se’.